Menu

Wie zijn wij

Onze visie is dat fitness en een gezonde levensstijl voor iedereen toegankelijk moet zijn. Vanuit mijn beroep als Sportfysiotherapeut en Personal trainer wil ik dit aan kunnen bieden, ongeacht vroegere of huidige blessures, je motivatie, doelstellingen of je portemonnee. Wij hebben de mogelijkheden  om je een programma op maat te bieden, wat jou het plezier geeft in je training om zo je doelen te bereiken. Pals Fitness en Fysiotherapie is opgericht vanuit het geloof dat fit zijn een keus is die je kunt maken. Al onze trainers hebben hun eigen specialiteit om te zorgen dat onze kwaliteiten aansluiten bij jouw specifieke wensen.

Om sporten leuk te houden voor jezelf is meer nodig dan alleen het zien van het behaalde resultaat. Training hoort iets te zijn waar je naar uitkijkt, wat je uitdaagt en prikkelt om meer te geven van jezelf.

Om dit extra te ondersteunen hebben we een eigen Softwareprogramma en app wat je in staat stelt om zelf je voortgang bij te houden.

LOCATIE

Pals Fitness en Fysiotherapie is gevestigd aan de Kristallaan 25a te Zevenbergen. De ruimte is rolstoeltoegankelijk en gratis parkeren voor de deur is mogelijk.
Buiten het gebruik van ons centrum komen wij waar nodig voor personal training of fysiotherapie ook bij u aan huis of op andere gevraagde locaties.

HET TEAM

Athal Pals
Als persoon haal ik graag het maximale uit mezelf. Dit heb ik altijd uitgedragen in mijn tijd binnen de (top)sport en erna in mijn vak als sportfysiotherapeut. Toen de kans zich dan ook voordeed om ook als Personal Trainer aan de slag te gaan heb ik deze met beide handen aangepakt. Het is een mogelijkheid om mijn passie voor sport, training en persoonlijk contact naast de sportfysiotherapie een meer duidelijke plaats te geven.

Vanuit mijn ervaring als sporter en fysiotherapeut weet ik dat gezondheid en fit zijn niet altijd vanzelfsprekend is. Het traject om weer te kunnen doen wat je wil is vaak zwaar, en moeilijk om alleen te volbrengen. Hier bied ik je de helpende hand.

Of het nu gaat om afvallen, fit(ter) worden, een hoger niveau te bereiken in je sport of verder te revalideren na een blessure. Ik ga de uitdaging graag met je aan om te zorgen dat je dit (weer) bereikt.

Mijn specialisaties:

  • (Sport)revalidatie
  • HIIT training (High intensity interval training)
  • Functional fitness
  • Medische fitness
  • Hart- Vaat- en longrevalidatie
  • Core-Stability training
  • Oncologische revalidatie

Sommige trainingen en behandelingen kunnen in aanmerking komen voor vergoeding uit uw (aanvullende) zorgverzekering. Voor vragen hierover kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

VRAGEN?

Heeft u vragen over Pals Fitness en Fysiotherapie? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons bereiken via info@palstraining.nl of ga naar contact via de button hieronder. U kunt natuurlijk ook bij ons binnen lopen voor een rondleiding of proefles. De koffie staat voor u klaar!

Ga naar contact