Menu

Wie zijn wij

Visie & Missie

Visie: Sportcentrum Pals Fitness en Fysiotherapie is een toonaangevend centrum voor sport, ontspanning en gezondheid. Onze gasten verwelkomen wij in een energieke omgeving waar iedereen zich herkend en erkend voelt. Het is onze uitdaging om mensen met plezier en respect de balans te laten vinden tussen fysieke- en mentale fitheid. Wij vinden dat dit voor iedereen toegankelijk moet zijn. Wij investeren daarom in de beste materialen en de leukste lessen Daarom zijn wij “The Place To Be!”

Missie: Sportcentrum Pals Fitness en Fysiotherapie is een begrip in de vrijetijdsbranche welke voor alle leeftijden de faciliteiten biedt voor een gezonde leefstijl. Wij zijn een groeiende organisatie waarin ons team helder communiceert met elkaar en onze gasten. Sociale interactie, kennis en kwaliteit in een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt is waar wij voor staan. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!

LOCATIE

Pals Fitness en Fysiotherapie is gevestigd aan de Kristallaan 25a te Zevenbergen. De ruimte is rolstoeltoegankelijk en gratis parkeren voor de deur is mogelijk.
Buiten het gebruik van ons centrum komen wij waar nodig voor personal training of fysiotherapie ook bij u aan huis of op andere gevraagde locaties.

HET TEAM

Athal Pals
Als persoon haal ik graag het maximale uit mezelf. Dit heb ik altijd uitgedragen in mijn tijd binnen de (top)sport en erna in mijn vak als sportfysiotherapeut. Toen de kans zich dan ook voordeed om ook als Personal Trainer aan de slag te gaan heb ik deze met beide handen aangepakt. Het is een mogelijkheid om mijn passie voor sport, training en persoonlijk contact naast de sportfysiotherapie een meer duidelijke plaats te geven. Mijn kennis breng ik hiernaast als AALO Master trainer graag over op studenten die het vak willen leren.

Vanuit mijn ervaring als sporter en fysiotherapeut weet ik dat gezondheid en fit zijn niet altijd vanzelfsprekend is. Het traject om weer te kunnen doen wat je wil is vaak zwaar, en moeilijk om alleen te volbrengen. Hier bied ik je de helpende hand.

Of het nu gaat om afvallen, fit(ter) worden, een hoger niveau te bereiken in je sport of verder te revalideren na een blessure. Ik ga de uitdaging graag met je aan om te zorgen dat je dit (weer) bereikt.

Mijn specialisaties:

  • (Sport)revalidatie
  • HIIT training (High intensity interval training)
  • Functional fitness
  • Medische fitness
  • Hart- Vaat- en longrevalidatie
  • Core-Stability training
  • Oncologische revalidatie

Sommige trainingen en behandelingen kunnen in aanmerking komen voor vergoeding uit uw (aanvullende) zorgverzekering. Voor vragen hierover kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

VRAGEN?

Heeft u vragen over Pals Fitness en Fysiotherapie? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons bereiken via info@palstraining.nl of ga naar contact via de button hieronder. U kunt natuurlijk ook bij ons binnen lopen voor een rondleiding of proefles. De koffie staat voor u klaar!

Ga naar contact