Menu

Fitness

Fitness is ideaal voor als je individueel in alle vrijheid wil werken aan je gezondheid, conditie of figuur. Onze zaal in Zevenbergen is voorzien van de meest moderne (fitness)apparaat.

BEHAAL JE DOELSTELLINGEN ONDER ONZE PROFESSIONELE BEGELEIDING

Al onze gediplomeerde instructeurs staan klaar om u te helpen met uw doelstelling. Wij zorgen voor de persoonlijke aandacht die u verdient. We garanderen aanwezigheid van  onze instructeurs ochtends tot ’s avonds.

ONLINE BEGELEIDING

Via onze online community en app geven we je de mogelijkheid om je schema en trainingsdoelen altijd met je mee te nemen. Afhankelijk van je abonnement heb je hier de beschikking over verschillende trainings- en voedingsschema’s en het bijhouden van je gewicht en vetpercentage. Ook verzorgen we online coaching in het All-in pakket om het behalen van je doelen nog makkelijker te maken en je extra te motiveren.

Hiernaast worden via de online community regelmatig speciale ledenacties aangekondigd.
Al je informatie is real-life te volgen via de online community en via de Pals Fitness en Fysiotherapie training app.

Bekijk de prijzen van Pals Fitness en Fysiotherapie door hier te klikken.

VRAGEN?

Heeft u vragen over Pals Fitness en Fysiotherapie? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons bereiken via info@palstraining.nl of ga naar contact. Ook treft u ons vanzelfsprekend ook alle dagen op onze locatie in Zevenbergen. Spreek ons aan voor meer informatie.

Ga naar contact