Personal training

Personal training vormt de basis van ons bedrijf, en hier zijn we trots op. Een pittige training hoort erbij, maar om je training vol te houden moet het vooral leuk en uitdagend zijn. Om je verwachtingen zo goed mogelijk waar te maken hanteren we hiervoor het volgende stappensysteem.

  1. Intake: We gaan graag vrijblijvend het gesprek met je aan om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en welke trainer het beste bij je past. In dit gesprek brengen we in kaart wat je doelstellingen zijn, in welke mate je bekend bent met training en fitness en wat voor manier van trainen het beste bij je past. Jouw wensen staan hierbij voorop. Samen bepalen we vervolgens het beste traject om je doelen te realiseren.
  2. Lichamelijke intake: Om te kijken waar we staan wordt er een uitgebreide lichamelijke intake gedaan, waarbij we onder andere je gewicht, vetpercentage, BMI en cholesterol in beeld brengen. Hierna bepalen we je conditie en lichamelijke gesteldheid middels een aantal lichamelijke testen welke de leidraad zijn voor de volgende trainingen.
  3. Online Begeleiding: Als deelnemer aan de personal training ontvang je automatisch volledige toegang tot onze online community en de Pals Medical & Personal training app waar je altijd toegang hebt tot je voorgang middels overzichtelijke grafieken en tabellen. Hier zit ook onze voedingstracker bij, die je precies laat zien hoeveel calorieën een product bevat en wat dit betekend voor je doelstellingen.
  4. Training: Samen met de voeding is sporten het belangrijkste onderdeel van de personal training. Niet alleen het sporten op zich en het actief bezig zijn met je lichaam, maar ook een contactmoment waarin we kunnen bespreken waar je tegenaan loopt. Alle programma’s worden specifiek op maat gemaakt en gekoppeld aan jouw persoonlijke doelstellingen. Of het nu afvallen, aankomen of verbeteren van je conditie betreft wij zorgen dat het voldoet aan jouw wensen.
  5. Voeding: Onze gediplomeerde voedingsconsulente zorgt voor een op maat gemaakt programma voor jouw doel. Geen zware diëten, maar een leidraad die je kunt gebruiken om jouw doel te bereiken. Via onze software en app heb je altijd toegang tot je eigen gegevens en wat je die dag al hebt gegeten en verbrand.
  6. Evaluaties: Buiten de wekelijkse metingen van je gewicht en vetpercentage krijg je maandelijks een uitgebreide evaluatie van je behaalde doelen. Je bloeddruk en cholesterol worden extra gemeten en er vindt een extra conditie- en krachttest plaats die je inzicht geeft in je vooruitgang.

DUO TRAINING

Duo training is perfect voor als je samen wilt trainen met je partner, vriend of vriendin. De sessie omvat precies hetzelfde als bij een 1 op 1 training, maar dan goedkoper omdat je de kosten deelt.

SMALLGROUP TRAINING

Trainen met 3 of 4 vrienden samen? Ook dit is mogelijk. Voor iedereen blijft natuurlijk de persoonlijke aandacht zoals je die van ons gewend bent. Trainen in een kleine groep geeft als extra voordeel dat je je aan elkaar kunt optrekken voor- tijdens- en na de training. Hiernaast heeft dit natuurlijk ook een financieel voordeel.

Bekijk de prijzen van Pals Medical & Personal Training door hier te klikken.

VRAGEN?

Heeft u vragen over Pals Medical & Personal Training? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons bereiken via info@palstraining.nl of ga naar contact. Ook treft u ons vanzelfsprekend ook alle dagen op onze locatie op Basic-Fit. Spreek ons aan voor meer informatie.

Ga naar contact