Menu

Personal training

Personal training gaat bij ons verder dan alleen het bezig zijn in de zaal. We maken samen een plan van aanpak voor je voeding, eigen trainingsmoment(en) en je mindset.

We hanteren diverse pakketten

Personal training Plus

Personal training plus is ons pakket wat verder gaat waar de rest stopt. All-in service met betrekking tot training, voeding en mindset om ervoor te zorgen dat jij al je gestelde doelen bereikt.

 1. Intake: Onze intake is altijd vrijblijvend. We kijken waar je doelstellingen liggen en hoe je zelf het traject voor je ziet. We brengen eventuele blessures in kaart en kijken samen naar welke trainer het beste bij je past.
 2. Lichamelijke intake: Om te kijken waar je staat wordt er een uitgebreide lichamelijke intake gedaan. Deze hoort gewoon bij onze service. We bepalen hierbij je o.a. je gewicht en vetpercentage, maar brengen door middel van een aantal testen ook je conditie en kracht in beeld. Aan de hand hiervan bepalen we je startniveau voor de trainingen en kunnen we bij de volgende meting je voortgang goed bijhouden
 3. Online Begeleiding: Als deelnemer aan de personal training ontvang je automatisch volledige toegang tot onze online community en de Pals Fitness en fysiotherapie app waar je altijd toegang hebt tot je voorgang middels overzichtelijke grafieken en tabellen. Hier zit ook onze voedingstracker bij, die je precies laat zien hoeveel calorieën een product bevat en wat dit betekend voor je doelstellingen.
 4. Training: Samen met de voeding is sporten het belangrijkste onderdeel van de personal training. Niet alleen het sporten op zich en het actief bezig zijn met je lichaam, maar ook een contactmoment waarin we kunnen bespreken waar je tegenaan loopt. Alle programma’s worden specifiek op maat gemaakt en gekoppeld aan jouw persoonlijke doelstellingen. Of het nu afvallen, aankomen of verbeteren van je conditie betreft wij zorgen dat het voldoet aan jouw wensen.
 5. Voeding:  Geen zware diëten of dure supplementen maar een leidraad die je kunt gebruiken om jouw doel te bereiken. Onze voedingsdeskundigen zorgen voor een op maat gemaakt programma. Via onze software en app heb je altijd toegang tot je eigen gegevens en wat je die dag al hebt gegeten en verbrand.
 6. Evaluaties: Buiten de wekelijkse metingen van je gewicht en vetpercentage krijg je maandelijks een uitgebreide evaluatie van je behaalde doelen. Je wordt extra gemeten en er vindt een extra conditie- en krachttest plaats die je inzicht geeft in je vooruitgang.

Vanzelfsprekend zit uw volledige abonnementsgeld in de prijs inbegrepen.

DUO TRAINING

Duo training is perfect voor als je samen wilt trainen met je partner, vriend of vriendin. De sessie omvat precies hetzelfde als bij een 1 op 1 training, maar is goedkoper omdat je veel van de kosten deelt.

SMALLGROUP TRAINING

Trainen met 3 of 4 vrienden samen? Ook dit is mogelijk. Voor iedereen blijft natuurlijk de persoonlijke aandacht zoals je die van ons gewend bent. Trainen in een kleine groep geeft als extra voordeel dat je je aan elkaar kunt optrekken voor- tijdens- en na de training. Hiernaast heeft dit natuurlijk ook een financieel voordeel.

STRIPPENKAARTEN

Losse trainingen zijn bij ons mogelijk voor € 40,– per les. U ontvangt hiervoor een uur training van een gecertificeerd personal trainer welke wordt toegespitst op uw persoonlijke wensen. Deze kaarten zijn ideaal voor als u onregelmatiger traint of bepaalde elementen uit ons pluspakket niet- of minder nodig heeft.

Onze strippenkaarten worden verkocht per 10 trainingen en zijn onbeperkt houdbaar.

Starters pakket:

4 trainingen van een volledig uur om uitgebreid kennis te maken met alles wat fitness en personal training te bieden heeft. We gaan in deze trainingen uitgebreid in op:

 1. Het opstellen van het juiste trainingsschema voor je doelstellingen.
 2. De juiste techniek van de oefeningen en het instellen van alle toestellen.
 3. Bewustwording van de achterliggende theorie van je schema. Wat is het nu van welke oefening en hoe haal je hier het meeste uit.
 4. Verantwoord zelfstandig aanpassingen maken in je trainingsschema.
 5. Uitgebreid stilstaan bij je persoonlijke vragen en aandachtspunten

In deze trainingen wordt hiernaast een goed beeld gegeven van hoe we personal training aanbieden binnen onze club.

Kosten: eenmalig € 150,–!

Per persoon extra betaald u slechts € 50,–.

VRAGEN?

Heeft u vragen over Pals Fitness en Fysiotherapie? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons bereiken via info@palstraining.nl of vul ons contactformulier in. Ook treft u ons vanzelfsprekend ook alle dagen binnen onze sportschool. Spreek ons aan voor meer informatie.